Oligomax Chrome 150ml

Aanbevolen prijs: 16,00 €

13,60 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Voedingssupplement op basis van een synergie van oligo-elementen en verrijkt met chroom.

OLiGOMAX Chroom combineert alle oligo-elementen van een Frans gepatenteerd extract van lithothamnium en een ontzilt zeewaterconcentraat, en is daarnaast verrijkt met chroom.
Chroom draagt bij tot het behoud van een normale bloedsuikerspiegel en tot het metabolisme van de macronutriënten zoals suikers en vetten.

OLiGOMAX, oligo-elementen uit zeewater als bron van welzijn
Zeewater dat aan zonnestralen wordt blootgesteld levert een zeewaterconcentraat op. Dat ontzilte concentraat is zeer rijk aan oligo-elementen en wordt zo aan de samenstelling van al onze OLiGOMAX-oplossingen toegevoegd. Het wordt vervolgens gecombineerd met een Frans extract van lithothamnium, een rode alg vol oligo-elementen, dat door een exclusief en gepatenteerd procedé wordt verkregen. Tot slot wordt elk product verrijkt met een of meerdere specifieke oligo-elementen.

  • Bloedsuikerspiegel
  • Metabolisme van suikers en vetten
  • Goede biologische beschikbaarheid

Indicatie

Metabolisme van suikers en vetten.

Gebruik

5 ml per dag, opgelost in 1 glas water (150 ml).

Een lichte verkleuring of bezinksel is normaal, goed schudden vóór gebruik.

Compositie

Ingrediëntenlijst :
Vloeibare oplossing van oligo-elementen (gefilterd water, geconcentreerd ontzilt zeewater, gestandaardiseerd gepatenteerd lithothamniumextract - Phymatolithon calcareum Pall., zink-, ijzer- en kopergluconaat, chroomchloride, mangaansulfaat, natriumseleniet en -molybdaat), conserveermiddel: kaliumsorbaat; zuurteregelaar: kaliumhydroxide.

Samenstelling:

voor 5 ml RI
Chroom 40 µg 100%