UnoCardio Active Mind + Vision Complex Softgels 30

Aanbevolen prijs: 34,95 €

29,71 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

UnoCardio Active Mind + VISION Complex is het ideale complex voor iedereen die veel computerwerk doet of een job heeft die veel concentratievermogen vraagt. Ook ideaal voor wie al wat ouder is, maar nog even graag bijleert en fit in zijn hoofd wil blijven.

  • uitzonderlijk hoge omega 3-concentratie van 90%
  • 545 mg omega 3-visolie met 300 mg EPA en 204 mg DHA
  • complex met B-vitamines en antioxidanten

Indicatie

UnoCardio Active Mind + VISION COMPLEX is een buitengewoon complex, dat dankzij EPA en DHA* de normale hartfunctie ondersteunt en ook de bloedsamenstelling op z'n best houdt, door er onder meer voor te zorgen dat ijzer heel goed wordt opgenomen (vitamine B2) en de aanmaak van rode bloedcellen normaal verloopt (B6, B12 en foliumzuur).

Ook de natuurlijke weerstand krijgt een goede ondersteuning om zo goed mogelijk te blijven functioneren (vitamine B6, B12, D3, foliumzuur en selenium), terwijl tegelijk ook een bijdrage wordt geleverd om vermoeidheid te verminderen (vitamine B2, B3, B6, B12 en foliumzuur).

Maar de grootste troef van UnoCardio Active Mind + VISION Complex is dat het met DHA* helpt om op elk leeftijd en in alle omstandigheden het beste uit uw brein en uw ogen te blijven halen. Dankzij vitamine B3, B6, B12, biotine en foliumzuur blijven ook de psychologische functies, zoals leervermogen en geheugen, in topvorm.

*bij gebruik van ten minste 250 mg per dag

Gebruik

1 softgel per dag, best innemen met vette voeding zoals yoghurt, voeding met olijfolie of andere vetten.

Compositie

90% Omega-3 r-triglyceriden, Vitamine B2, B3, B6, B12, Foliumzuur, Biotine,

Selenium, Vitamine D3,

Siberische ginseng,

Luteine, Zeaxanthine.

(visgelatine softgels)