Puressentiel Ademhaling Balsem 19 Ess Olie 50ml

Aanbevolen prijs: 12,80 €

10,88 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

De 19 essentiële oliën van de Balsem ademhaling zijn ideaal om de luchtwegen te helpen vrijmaken, te zuiveren en te verzachten en om de kwaaltjes te verlichten die optreden bij weersveranderingen of tijdens allergieperioden.

Balsem om aan te brengen op de plexus solaris en op de bovenrug. Hij maakt verstopte luchtwegen vrij.

Deze balsem imiteert het gebruik van onze grootmoeders en zal zorgen voor een locoregionale werking op de luchtwegen door inhalatie van dichtbij maar ook door penetratie via de huid.

De essentiële oliën worden bijzonder goed door de huid opgenomen en zijn gekozen voor hun gekende werkingen op de luchtwegen. Ze zullen de virussen en bacteriën neutraliseren en de natuurlijke weerstand versterken.

Gebruik

  • Als massage: op de borstkas, onderaan de hals en zo verder naar boven achter in de nek en de oren (als u kunt, kunt u ook uw ruggengraat masseren)...
  • 2 tot 3 maal per dag herhalen.
  • Niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar, voor zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven.

Compositie

  • Combinatie van 19 EOBBG essentiële oliën (Essentiële Oliën Botanisch en Biochemisch Gedefinieerd):

  • Anijs, Bay St Thomas, Kajapoet, Atlasceder, Citroen, Kruidnagel, Cipres, Eucalyptus, Lavendel officinalis, Lavandin grosso, Pepermunt, Niaouli, Oregano, Grove den, Ravintsara aromatica, Rozemarijn, Salie officinalis, Theeboom, Tijm.

  • Excipiëns QSP 50 ml: gezuiverd water, plantaardige ester, plantaardig polymeer, coprah-, zoete amandel-, duindoorn-, abrikozenpit- en olijfpitolie.