Phytosun Complex Slaap 30ml

Aanbevolen prijs: 17,49 €

14,87 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Geniet elke dag van een goede nachtrust. Met de mix voor verstuiving Slaap, kom je volledig tot rust en word je 's morgens uitgerust wakker, op een 100 % natuurlijke manier.

Indicatie

  • Voor een gezonde slaap
  • Werkt rustgevend
  • Werkt ontspannend
  • Voor verstuiving
  • Volwassenen en kinderen (vanaf 3 jaar)

Gebruik

Voordeel van verstuiving:

Aromatherapie is een vorm van kruidengeneeskunde, gebaseerd op het gebruik van etherische olie van kruiden, bloemen en andere plantendelen. Aromatherapie is een samentrekking van de woorden aroma en therapie en staat voor de behandeling met geuren. Het meest frequente gebruik van Etherische Oliën in aromatherapie is via verstuiving.

Alle Phytosun verstuivers zijn uitgerust met een ultrasoon diffusiesysteem voor de verstuiving van Essentiële Oliën in alle zachtheid. U ervaart al snel een heerlijk geurende waternevel die tegelijk de lucht bevochtigt.

Ontdek onze verstuivers.

Phytosun Arôms heeft verschillende innovatieve en unieke modellen, die een trendy design combineren met een optimale verstuiving van uw Essentiële Oliën. De sfeerverlichting (LED), die warme, elkaar afwisselende kleuren uitstraalt, zorgt samen met de geur van de Essentiële Oliën voor een optimale omgeving en brengt sfeer in huis.

Raadpleeg de gebruiksaanwijzing van de verstuiver voor het correcte gebruik en hou rekening met de veiligheidsinformatie van de Phytosun Slaap Mix:

Kan dodelijk zijn als de stof bij inslikken in de luchtwegen terechtkomt. Kan een allergische huidreactie veroorzaken. Bij het inwinnen van medisch advies, de verpakking op het etiket ter beschikking houden. Buiten het bereik van kinderen houden. Alvorens te gebruiken, het etiket lezen. NA INSLIKKEN: onmiddellijk een ANTIGIFCENTRUM of een arts raadplegen. GEEN braken opwekken. Bij huidirritatie of uitslag: een arts raadplegen. Inhoud/verpakking afvoeren naar een verzamelpunt overeenkomstig de plaatselijke voorschriften.

Compositie

  • Essentiële Olie van Zoete Sinaas (Citrus sinensis zeste): heeft kalmerende en relaxerende eigenschappen.
  • Essentiële Olie van Mandarijn (Citrus reticulata zeste): heeft een ontspannende en kalmerende invloed. Verzacht angsten, moeilijke momenten en zenuwachtigheid.
  • Essentiële Olie van Litsea (Litsea cubeba): tegen nerveuze spanningen en kortstondige stress.
  • Essentiële Olie van Eucalyptus radiata: verfrist de ruimte en verhoogt de natuurlijke weerstand.
  • Essentiële Olie van Ceder (Cedrus sp., Juniperus virginiana): werkt verzachtend op de luchtwegen, angst en geestelijke druk.