Vivaflore Darmtransit Comp 150 11692

Aanbevolen prijs: 18,99 €

17,09 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

De darmen: ware pijlers van uw welzijn en uw dagelijks evenwicht.

Elke dag spelen ze een cruciale rol in de opname van voedingsstoffen en de afvoer van afvalstoffen en toxines tijdens de vertering. Het is dus belangrijk om te zorgen dat ze goed blijven werken. Helpt u uw transit en zorgt u ervoor dat het opgeblazen gevoel verdwijnt, dan ervaart u een aangenaam gevoel van lichtheid en comfort en krijgt u weer een plattere buik.

Voor de ontwikkeling van Vivaflore maakten de onderzoekers van de Laboratoires SUPERDIET een harmonieuze mengeling van planten, biergist en fermenten:
Rabarber staat bekend om zijn ondersteuning van een goede darmtransit en draagt zo bij tot een plattere buik.
Hier wordt rabarber gecombineerd met 5 planten die onze consumenten al meer dan 20 jaar waarderen.

Dit fytocomplex werd onderzocht in een klinische studie met 100 deelnemers, die het effect van rabarber op de darmtransit heeft bevestigd.

Indicatie

Darmtransit - Platte buik

Gebruik

1 tot 4 tabletten per dag. Maximaal 4 tabletten per dag.

Begin met 1 tablet per dag. Niet langdurig gebruiken zonder advies van een specialist (maximaal 1 week).

Compositie

Samenstelling: Chinese rabarber (wortel) – heemst (wortel) – bleke roos (blad) – artisjok (schutblad) (draagstof: maltodextrine – antioxidant: citroenzuur) – basilicum (blad) – koriander (vrucht) – biergist (gluten). Antiklontermiddel: tricalciumfosfaat – aardappeldextrine – melkzuurfermenten (draagstof: maltodextrine): Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus acidophilus.