Clairial Peel Gel 30ml

Aanbevolen prijs: 48,07 €

40,86 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Clairial Peel is een doeltreffende depigmentatieversneller voor alle soorten pigmentvlekken en huidskleuren die de oppervlaktepigmenten exfolieert en verwijdert.

Drievoudige werking:

  • Doeltreffende depigmenterende verzorging: Het LUMIWHITE+-complex grijpt in alle stadia van de melanine-aanmaak in en vermindert de kleurintensiteit en grootte van alle pigmentvlekken.
  • Versterkte werking: Heeft een synergetische werking met de andere producten in de CLAIRIAL-lijn om pigmentvlekken nog sneller en doeltreffender aan te pakken.
  • Exfoliërende werking: Verfijnt de teint en maakt de huid gladder.

Naarmate het product langer wordt gebruikt, gaat de huid weer stralen. De poriën zijn kleiner en de teint is gelijkmatiger.

Gebruik

Om de dag 's avonds aanbrengen op bruine pigmentvlekken.

Gezicht - Hals - Decolleté - Handen

Uitwendig gebruik, vermijd contact met de ogen. Niet gebruiken op de beschadigde huid. Na aanbrengen blootstelling aan de zon voorkomen. Bescherm de huid bij blootstelling aan de zon met een product met een zeer hoge SPF.

Compositie

  • 1,5% LUMIWHITE+, een depigmenterend complex, gecombineerd met werkstoffen tegen pigmentvlekken: vermindert de kleurintensiteit en grootte van alle pigmentvlekken.
  • 10% citroenzuur: Verfijnt de teint en maakt de huid gladder