Oral B Pro Expert Premium Proflex Medium Tandenb

Aanbevolen prijs: 4,59 €

3,90 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Ervaar een grondige reiniging als nooit tevoren met een tandenborstel die je de voordelen levert die je nodig hebt voor een gezondere lach. Houd je tandvlees sterk met een tandenborstel die zacht reinigt langs de tandvleesrand en die je tandvlees stimuleert om tandvleesontsteking te helpen verminderen. Met de Oral-B Pro-Expert CrossAction Multi-Bescherming manuele tandenborstel kun je zowel ongewenste tandplak verwijderen, zelfs de tandplak op moeilijk bereikbare plekjes tussen je tanden, en oppervlakkige verkleuringen op je tanden wegpolijsten. Daarnaast houd je je adem fris door geurveroorzakende bacteriën van de tong te verwijderen met de tongreiniger.

- De CrissCross borstelharen staan onder een hoek van 16 graden en zijn ontworpen om te buigen en te strekken om actief tussen de tanden en langs het tandvlees te komen om tandplak op te tillen en weg te vegen.

- De extra lange Power Tip borstelharen helpen om tussen de tanden de moeilijk bereikbare plaatsen te reinigen.

- Afgeronde borstelharen zijn nauwkeurig gepolijst om glazuur en tandvlees te ontzien

- Twee rijen zachte tandvleesstimulatoren aan beide zijden van de borstelkop masseren het tandvlees.

- De ruwe tongreinigerzit aan de achterkant van de borstel en helpt bij het verwijderen van bacteriën van je tong om je mond lang fris te laten voelen.

Krappe ruimtes zijn de plekken waar tandplak het gemakkelijkst opbouwt en zijn het lastigst om te reinigen, aangezien tandenborstels met rechte haren ze niet kunnen bereiken. Maar de Oral-B Pro-Expert Multi-Bescherming manuele tandenborstel is voorzien van CrissCross borstelharen om tandplak aan te bestrijden onder een hoek van 16 graden. De borstelharen buigen en strekken om actief tussen de tanden te komen en langs het tandvlees schoon te maken door het tandplak op te tillen en weg te vegen, waardoor tot wel 99% van het tandplak in moeilijk bereikbare gebieden wordt verwijderd*.

*t.o.v. gewone manuele tandenborstels, gebaseerd op een klinische studie van eenmalig gebruik

- De ruwe tongreiniger zit aan de achterkant van de tandenborstel en helpt bij het verwijderen van bacteriën van je tong om je mond lang fris te laten voelen.

- Zachte tandvleesstimulatoren Twee rijen van zachte tandvleesstimulatoren aan beide zijden van de innovatief ontworpen borstelkop masseren het tandvlees.

- Siliconen Sure-grip ergonomisch ontwikkeld handvat om eenvoudig in je hand te passen en je poetsroutine makkelijker te maken.