Mustela Ch Spray Luierwissel 75ml

Aanbevolen prijs: 12,90 €

10,97 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Deze Zinc Oxide Repair Luieruitslag Spray is perfect voor milde tot matige luieruitslag. Het helpt de huid te herstellen vanaf de geboorte(1) en beschermt tegen agressies van buitenaf terwijl het de huid laat ademen. Deze spray is doeltreffend vanaf het eerste gebruik, maakt de natuurlijke regeneratie van de huid mogelijk en zijn hydraterende eigenschappen zijn gedurende 24 uur bewezen(2). Gemakkelijk te gebruiken, met slechts één enkele beweging. Je hoeft de gevoelige en geïrriteerde huid niet aan te raken.

SAMENSTELLING

De veganistische formule -zonder ingrediënten van dierlijke oorsprong- bevat 88% ingrediënten van natuurlijke oorsprong(3) en twee natuurlijke extracten:

  • Biologische Kamille: ontstekingsremmende eigenschappen, kalmeert jeuk en allergische reacties.
  • Biologische Calendula: verzachtende eigenschappen.

Zonder parfum.

Getest onder dermatologisch en pediatrisch toezicht, garandeert deze luierspray een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte(1).

(1)Baby's ontslagen uit neonatologie. (2)Test uitgevoerd op 20 volwassenen. (3)Waarde berekend op basis van de ISO-norm 16128. Lees de gebruiksaanwijzing zorgvuldig. / Dit medisch hulpmiddel is een gereglementeerd gezondheidsproduct dat, krachtens deze verordening, voorzien is van het CE-merkteken. / Raadpleeg bij twijfel uw arts of apotheker.

Indicatie

Bij milde tot matige luieruitslag, vanaf de geboorte.

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Gebruik

Goed schudden voor gebruik. Zorg ervoor dat de huid proper en droog is vóór gebruik. Spray met een vegende beweging een dunne en gelijkmatig laag op de hele luierzone op 5 tot 10 cm afstand van de huid. Aanbrengen bij elke luierwissel.

Compositie

AQUA/WATER, COCO-CAPRYLATE/CAPRATE, ZINC OXIDE, GLYCERIN, ALKYL-ALCOHOLS, ALKYL GLUCOSIDE, COCOGLYCERIDES, CAPRYLYL GLYCOL, CAPRYLHYDROXAMIC ACID, PROPYLENE GLYCOL, CHAMOMILLA RECUTITA (MATRICARIA) FLOWER EXTRACT, CALENDULA OFFICINALIS FLOWER EXTRACT, SILICA, OLEIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE