Mustela Pa Reinigende Olie 500ml

Aanbevolen prijs: 21,00 €

17,85 €

Pharmachezvous prijs

Lange Omschrijving

Stelatopia® Reinigende Olie anti-jeuk, met biologische zonnebloem, is speciaal ontwikkeld voor een huid met neiging tot atopie, vanaf de geboorte(1) en voor het hele gezin.
Reinigt in alle zachtheid, herlipideert de huid en compenseert het uitdrogend effect van hard water (kalk) om het gevoel van jeuk te verzachten.

Klinisch bewezen doeltreffendheid in geval van atopie of atopisch eczeem:

  • Reinigt in alle zachtheid: 95%(2a)
  • Verzacht het gevoel van ongemak en het trekkerig gevoel: 88%(2b)
  • Herlipideert de huid: 93%(2b)
  • Compenseert het uitdrogende effect van hard water (kalk): 77%(2a)
  • Maakt de huid soepeler, zachter en comfortabeler: 83%(2a)

Gepatenteerd, verzachtend actief bestanddeel, voor een goed behouden huidbarrière:
Oleodistillaat van biologische zonnebloem, helpt de huid haar beschermende laag opnieuw aan te maken: voor een beschermde en gekalmeerde huid.

Stelatopia® Reinigende Olie bevat 98% ingrediënten van natuurlijke oorsprong, de resterende 2% worden gebruikt om een aangename textuur te krijgen en een goede bescherming van de formule op lange termijn. Zonder parfum.

De smeltende textuur van de olie, die bijzonder geschikt is voor de kwetsbare huid, kan gemakkelijk in bad worden verdund of direct op de huid worden gebruikt voor een comfortabel gevoel. Zacht en smeuïg schuim. Spoelt snel af.

(1)Baby's die de neonatologie hebben verlaten. (2)Klinisch onderzoek uitgevoerd onder dermatologisch en pediatrisch toezicht bij 61 zuigelingen, baby's en kinderen, waarvan 49 met een huid met neiging tot atopie, gedurende 22 dagen (zelfevaluatie: a. 61 personen en b. 49 personen).

Indicatie

Dit product, dat onder dermatologisch en pediatrisch toezicht is getest, garandeert een hoge tolerantie en veiligheid vanaf de geboorte (Baby's die de neonatologie hebben verlaten).

Gebruik

Aanbrengen op de natte huid of in het badwater gieten. Grondig afspoelen en voorzichtig drogen zonder te wrijven. Gebruik onder de douche en in bad. Gezicht, lichaam en haar. De formule van Stelatopia® wasolie is biologisch afbreekbaar(1)

(1) Volgens de OESO-methode 302B.

Compositie

AQUA / WATER / EAU, GLYCERIN, CAPRYLYL / CAPRYL GLUCOSIDE, HYDROXYPROPYL GUAR, CITRIC ACID, SODIUM BENZOATE, POTASSIUM SORBATE, PERSEA GRATISSIMA (AVOCADO) FRUIT EXTRACT, HELIANTHUS ANNUUS (SUNFLOWER) SEED OIL UNSAPONIFIABLES.